Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2009 11:37 - Концерт на Веселин Маринов организира ПП ГЕРБ в Казанлък
Автор: gerbsz Категория: Политика   
Прочетен: 1886 Коментари: 0 Гласове:
0



imageГЕРБ препълни площада в Казанлък във вторник вечерта. Срещата с кандидатите на ГЕРБ бе последвана от концерт на Веселин Маринов.

Пръв на публиката се представи Иван Колев – мажоритарният кандидат на ГЕРБ. Колев изтъкна емоционалната си връзка с Казанлък. Именно в Казанлък, на същия площад се намира и ресторантът, където Колев се е оженил за съпругата си Катерина. Той се е венчал в храм-паметника в с. Шипка, а част от детството си Колев е прекарал в казанлъшкото село Елхово.

Иван Колев припомни на казанлъчани, че е единственият мажоритарен кандидат в областта, не подсигурен от присъствие и в пропорционална листа. Той е и кандидатът с реален шанс срещу кандидатурата на БСП с ДПС. „Манипулациите с думи, цифри, изкривяването на факти и търговията с гласове заплашват да възпрепятстват промяната, от която България критично се нуждае в момента”, предупреди Иван Колев и призова всички граждани на Казанлък, които не са доволни от управлението в последните четири години, да бъдат отговорни и задължително да гласуват по съвест на 5-ти юли.

Пред публиката застанаха и Живко Тодоров – водач на пропорционалната листа, Недялко Недялков - областен ръководител на ПП ГЕРБ, Станимир Проданов – един от най-младите кандидати на партията и представтелите на града на розите: Емил Караниколов и Иван Кьосев.

Равни условия за всички предприемачи в малките и средни предприятия поиска Кьосев. Емил Караниколов пък остана верен на стила си и напомни за номера на ГЕРБ в двете бюлетини: „ГЕРБ бе създадена преди 3 години на 3-ти декември. Целта ни е да свалим от управление Тройната коалиция. Кампанията е 3 седмици, а до изборите остават 3 работни дни. Всичко това може да бъде решено само с номер 3 в двете бюлетини!”

Недялко Недялков се ангажира с работата по отношение на спорта и младежките дейности в утрешния парламент

Певецът Веселин Маринов поздрави публиката и кандидатите на ГЕРБ с най-големите си хитове. Маринов не спести на гражданите и личната си позиция защо пее в подкрепа на ГЕРБ, след като дълги години е подкрепял друга партия. „Тук съм, за да ви кажа, че трябва да се гласува, защото ако не гласуваме сега, после трябва да се сърдим не на политиците, а на себе си. Нека дадем последния кредит на доверие на някого с пълното съзнание, че нещата трябва да се променят. Нека го направим с номер 3 в двете бюлетини”, призова певецът.

Концертът завърши с хоро на старозагорския оркестър Авлигите.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gerbsz
Категория: Политика
Прочетен: 112226
Постинги: 43
Коментари: 0
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930