Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2009 11:41 - ГЕРБ Стара Загора в Раднево:Приоритет тук ще е разкриването на работни места за местни хора
Автор: gerbsz Категория: Политика   
Прочетен: 2218 Коментари: 0 Гласове:
0



image                                                                                      
  
В последния ден на месец юни празничен концерт с участието на Славка Калчева, събра кандидатите за депутати на ПП ГЕРБ за 27-ми Старозагорски избирателен район и жителите на град Раднево. Присъстваха Иван Колев, мажоритарен кандидат на партията, Живко Тодоров – водач на пропорционалната листа, Недялко Недялков – областен ръководител на ПП ГЕРБ и кандидат депутат, както и местният представител в листата – Бойко Иванов. Всички те благодариха на радневци за доверието, което са гласували на ГЕРБ на отминалия евровот и ги увериха, че са неоспорима част от първата политическа сила в България и в региона – ПП ГЕРБ.

Иван Колев подчерта, че листата на ГЕРБ за 27 МИР е съставена от личности, доказали многократно обществената си ангажираност, които не възнамеряват да скъсат връзка с региона си и, които ще останат да живеят и работят тук. Той призова задължително да се гласува на 5-ти юли и то - по съвест, независимо от масовите опити да се купуват и продават гласове.

ПП ГЕРБ демонстрира готовност да работи за старозагорска област по ясни приоритети, основните от които са: управление близо до гражданите; стабилизиране на местната инфраструктура; втори подход към магистрала Тракия; тунелът под Шипка; развитие на енергетиката чрез строителство на нова мощност, развитие на въгледобивната промишленост; откриване на нови работни места, които ще се заемат от местните граждани и на национално ниво - борба с корупцията, чийто първи стъпки бяха направени вече в софийска община.

Само ПП ГЕРБ може да изведе страната от моралната и икономическа криза, каза Недялко Недялков. След 4 години вие свободно ще можете да ходите на работа, да изповядвате вижданията си и да не се страхувате от загуба на работните си места, както в момента. След влизането си в парламента, ние ще потърсим сметка, ще има съдени и осъдени политици. Само така можем да докажем, че в България може да бъде нормална, демократична държава, в която не определен лидер, а всеки народен представител има глас и този глас е съгласуван с хората, които са му гласували доверие.

Съгражданите си поздрави и 28-годишният Бойко Иванов, който напомни за високата избирателна активност в Раднево на последните избори.

С песни и танци в духа на българския фолклор, местните жители се насладиха на репертоара на обичаната от тях Славка Калчева, която също подкрепи кандидатите на ПП ГЕРБ и призова да се гласува на 5-ти юли с бюлетина No 3.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gerbsz
Категория: Политика
Прочетен: 112161
Постинги: 43
Коментари: 0
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930